Om du spelar padel och fått problem

När du spelar padel som har fått ett enormt uppsving på senare tid kan det uppstå skador som du inte är van vid. Det kan vara allt från ont i armbågen på grund av en så kallad tennisarmbåge till att axeln knakar efter alldeles för många smashar.

Vad du än lider av för skada är det viktigt att du söker hjälp. Idag finns det många proffsiga kliniker som Naprapatlandslaget och liknande företag som kan hjälpa dig.

Ny sport

Padel är en relativt ny sport i Sverige och därför kan du som spelar märka av att det är annorlunda muskler som används. Det är många start och stopp i sporten som leder till en ökad belastning på dina knän. Se till att använda rätt typ av utrustning om du har instabila knän. Ett knäskydd kan vara bra om du vet att det har börjat knaka i fogarna på sistone.

Vänd dig till proffsen

Sist men inte minst är det allra bästa om du har en skada eller problem med någon muskel att söka hjälp. Genom att fortsätta spela med en mindre skada kan det leda till att du får ytterligare problem i framtiden. Ta hand om dig själv och din kropp.

Comments are Closed